Sök
  • emeli emteryd

Angående valpar!

Hej!

Jag vet inte än om vi kommer få valpar v.6, vi kommer att göra ett ultraljud på fredag den 15/1. Då vet vi om Millie är dräktig. Då det är otroligt många som hör av sig så har jag svårt att göra en lista samt att jag inte vet om allt går bra, hur många valpar samt kön. Jag kommer att veta mer när dom är en vecka gamla ungefär. Jag uppdaterar på bloggen löpande med nyheter.

När dom är ca 1 vecka får ni gärna höra av er igen via mail och berätta om er familj samt hur hundens liv kommer se ut. Då går jag igenom alla mail och kommer att kontakta er. Detta är för att jag får ca 2 mail om dagen om valp sen månader tillbaka och det finns dom som kanske hittat valp redan.

Dessa valpar kommer att antagligen ha mycket energi och förhoppningsvis lyckas bra i utställningsringen. Jag kommer att vilja behålla minst en valp på foder som ska bo nära Nykvarn och ha till med pälsvård då den ska ställas ut.

Hoppas för förståelse! 😊

Med vänliga hälsningar Emeli Emteryd O brien


140 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla